Tid Til Alt
Tidsbestilling til alle på nettet
Bestil tid nu For firmaer Om os

Læg kalenderen på nettet

Tid Til Alt kan tilbyde dig kalendersystemet Geckobooking. Et enkelt og brugervenligt system til online booking med mange finesser.

Du får en side med din kalender her her hos os, hvor dine kunder nemt kan finde dig. Kalenderen får en selvstændig adresse, www.tidtilalt.dk/ditfirmanavn.

online kalenderUden egen hjemmeside
Du behøver ikke have din egen hjemmeside for at få gavn af internettet. Du skal bare have adgang til nettet og en mail-adresse.

Du kan hele tiden arbejde med din kalender på Geckobooking.dk og du kan gøre det hjemmefra eller hvor du nu er.

Et godt værktøj
Vores kalender er samtidig et godt værktøj til at styre arbejdsdagen i forretningen og holde styr på kunderne. Du har altid adgang til kalenderen på nettet.

Når din kalender er oprettet, kan du hente en udførlig manual, der hjælper dig igang.

Eksempler på funktioner:

Jævnlig opdatering
Selve kalendersystemet ligger på en computer i Århus og bliver opdateret jævnligt med nye finesser og justeringer. Hvis du senere vil have din egen hjemmeside, kan du nemt flytte kalenderen med dig.

Prøv en gratis demo


Bestil kalenderen

Mere om kalenderen og online booking:

Mere om kalenderen

Flere detaljer om bookingsystemet på Geckobooking.dk:

De bruger online booking - cases

Se skærmbilleder

Funktioner

Prøv det gratis

Få online booking gratis i en måned. Herefter kan du nemt fortsætte med den samme kalender, hvis du vil have et rigtigt abonnement.

Prøv en gratis demo

Vi linker gerne til dig

Har du allerede et kalendersystem på nettet? Så send os et link. Vi vil være det foretrukne sted på nettet til tidsbestilling. Derfor kan du få et gratis link til din hjemmeside.
Send os et link