Tid Til Alt
Tidsbestilling til alle på nettet
Bestil tid nu For firmaer Om os

Fordele med online booking

Vi danskere bruger internettet mere end næsten alle andre i verden. Det er blevet almindeligt at klare sine ærinder på nettet.

Mulige kunder, der bruger nettet, vælger dig frem for dine konkurrenter, de ikke kan finde.

Udover den lave pris får du også en række andre fordele med en online kalender:

Du sparer tid i det daglige, fordi telefonen ikke forstyrrer dig så meget som før. Du skal bruge mindre tid i telefonen på at finde en tid, der passer.

Bedre service til kunderne i butikken. Du kan bedre koncentrere dig om dem, fordi du ikke skal tage telefonen så ofte som før. Du kan for eksempel henvise til din online kalender på din telefonsvarer, når du er optaget.

Fleksibilitet og uafhængighed. Din kalender ligger på nettet, derfor har du adgang til den alle steder, bare du kan komme på nettet

Færre afbud. Når kunderne selv kan finde den helt rigtige tid, er der mindre sansynlighed for de bliver væk eller melder afbud. Hvis du tilbyder påmindelser via sms eller e-mail, hjælper det også. Samlet giver det færre huller i hverdagen og større indtjening.

Ekstra service til dine kunder: De kan døgnet rundt og uden stress finde en tid, der passer godt og reservere med det samme. Det giver tilfredse kunder. De kan også selv melde afbud og ændre tider - helt uden at involvere dig.

Flere kunder. Når kunderne selv kan bestille tid med det samme, vil du få flere nye kunder via nettet. Nye kunder, som ikke koster dig tid, før de dukker op i butikken til deres aftale. Impulsive kunder er også nemmere at få fat i.

Nemmere booking. En elektronisk kalender er nemmere, hurtigere og mere effektiv end en gammeldags aftalebog. Online kalenderen er altid opdateret med de seneste reserveringer.

Synlig på nettet. Du får en hel ny kanal til salg og markedsføring af din forretning. Uden du behøver en hjemmeside. Udover kalenderen kan du annoncere eller præsentere dig selv og dine produkter sammen med din kalender.

Moderne image. Når din forretning er på nettet, giver det et image som moderne og fremadrettet. Så får du et forspring over for dine gammeldags konkurrenter.

Bestil kalender

Brochure (pdf 83 kb)

"Tidsbestilling på nettet duer ikke til mig..."

Mere om kalenderen

Flere detaljer om bookingsystemet på Geckobooking.dk:

De bruger online booking - cases

Se skærmbilleder

Funktioner

Prøv det gratis

Få online booking gratis i en måned. Herefter kan du nemt fortsætte med den samme kalender, hvis du vil have et rigtigt abonnement.

Prøv en gratis demo

Hjælp til koderne

Er du i tvivl om, hvordan du får kalenderen ind på din hjemmeside? Så kan vi sætte koderne ind for dig.