Tid Til Alt
Tidsbestilling til alle på nettet
Bestil tid nu For firmaer Hjælp

Bruger – FAQ

Ofte stillede spørgsmål - om vores eget system


 

Hvad sker der med mine personlige oplysninger?

Dine personlige oplysninger kan kun ses af det firma, hvor du bestiller tid. Her bliver de som regel gemt i et kundekartotek.

Det er dog ikke meget anderledes, end med andre former for tidsbestilling. Det samme sker jo, hvis du ringer.

Til toppen

 

Kan jeg bruge samme kode igen?

Du kan bruge den samme kode næste gang, du bestiller tid hos samme firma.

Du kan dog ikke bruge koden hos et andet firma. Så er du nødt til at have en anden.

Til toppen

 

Hvordan ved jeg, om min tidsbestilling er modtaget?

Du kan se dine bookinger på forsiden af kalenderen og du får en e-mail med en automatisk bekræftelse kort efter. Så er du sikker på, at bestillingen er modtaget af voressystem.

Resten er op til stedet, hvor du har bestilt tid.

Til toppen

 

Kan jeg aflyse min tid igen?

Ja, det er nemt, men gør det så vidt muligt i god tid. Nogle firmaer har særlige regler og tidsfrister for afbestilling.

Du kan se dine tidsbestillinger på første side nederst til venstre under overskriften Eksisterende Reservationer. Marker den, du vil slette og tryk derefter på knappen nedenunder, "Slet markerede".

Til toppen

 

Kan jeg få en SMS til at minde mig om min aftale?

Ja, hvis firmaet abonnerer på vores tillægsmodul, der kan sende SMS. Standardudgaven af vores system kan dog ikke sende SMS.

Nogle af de sider, vi linker til, kan godt sende dig en SMS.

Til toppen

 

Mere om kalenderen

Flere detaljer om bookingsystemet på Geckobooking.dk:

De bruger online booking - cases

Se skærmbilleder

Funktioner

Bestil tid

Prøv det gratis

Få online booking gratis i en måned. Herefter kan du nemt fortsætte med den samme kalender, hvis du vil have et rigtigt abonnement.

Prøv en gratis demo